Otobanda feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Orhangazi-İzmir otoyolunda otomobilin kamyona çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

02 Temmuz 2021 Cuma 23:19
Otobanda feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Orhangazi-İzmir otoyolunda otomobilin kamyona çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

banner380

Kaza, saat 18.30 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu, Orhangazi Oksijen tesisleri ile Orhangazi Tüneli arasında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Bursa istikametinden İstanbul yönüne seyir halinde olan sürücüsü henüz belirlenemeyen 16 BUU 07 plakalı lüks otomobil, Orhangazi Tüneli yakınlarında önünde seyir halinde olan Murat M. (50) idaresindeki 43 ZC 500 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazada kimliği henüz tespit edilemeyen araç sürücüsü ile yanında yolcu olarak bulunan Davut Kağnıcı (49) ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otomobilde yolcu olarak bulunan Davut Kağnıcı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kağnıcı’nın cenazesi Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<