banner359

Otobüs Terörüne Denetimler Arttırıldı

İstanbul’da üst üste meydana gelen kazalar sonrası otobüslerine yönelik denetimler arttırıldı. Dolmabahçe’de, otobüslerine denetim yapan trafik polislerine vatandaşlar tepki gösterdi. İstanbul’da art arda yaşanan otobüs kazaları sonrası...

03 Ağustos 2014 Pazar 13:50
Otobüs Terörüne Denetimler Arttırıldı
İstanbul’da üst üste meydana gelen kazalar sonrası otobüslerine yönelik denetimler arttırıldı. Dolmabahçe’de, otobüslerine denetim yapan trafik polislerine vatandaşlar tepki gösterdi.
İstanbul’da art arda yaşanan otobüs kazaları sonrası trafik ekiplerini harekete geçirdi. Otobüslere yönelik denetimleri arttıran İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri, Beşiktaş’da uygulama yaptı. Uygulamada otobüs şoförlerine cep telefonuyla konuşma, şerit ihlali gibi kusurlardan ceza kesildi.
Dolmabahçe’de yapılan denetimlerde vatandaşlar trafik polislerine tepki gösterdi. Otobüsün içinde denetimin bitmesini bekleyen bir vatandaş, “Bu kadar insanı bekletmenin ne anlamı var. Neyin rutin denetimi bu” diyerek tepki gösterdi.
Bir baksa vatandaş ise denetimlerin sıklaşması gerektiğini belirterek, “Denetimlerin sıklaştırması lazım. Avrupa düzenleri getirmeleri lazım. Bence geç kalınmış bir durum. Bir daha inşallah kaza yaşanmaz” dedi.
Ruhsat eksikliğinden ceza kesilen İbrahim Uçar isimli bir şoför, denetimlerin iyi olduğunu belirterek, “Aracın ruhsatı yanımda yoktu. Denetimler iyi olmuş. Denetlemek güzel bir şeydir. Ruhsatın fotokopisi var ama ruhsat yok arabada. Arabada bir arıza yok” diye konuştu.
Polis ekipleri tarafından bazı otobüs şoförlerine ruhsat ve muayene eksikliğinden ceza kesildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<