banner359

Otomobil alevlere teslim oldu

Bursa’da bir firmanın otoparkında bulunan otomobil, motor kısmından alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesiyle alevler diğer araçlara sıçramadan söndürüldü. Olay, merkez Osmangazi ilçesi Haşim İşcan Caddesi...

27 Mayıs 2019 Pazartesi 14:53
Otomobil alevlere teslim oldu

Bursa’da bir firmanın otoparkında bulunan otomobil, motor kısmından alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesiyle alevler diğer araçlara sıçramadan söndürüldü.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Haşim İşcan Caddesi üzerindeki bir giyim firmasının otoparkında meydana geldi. Malzeme almak için gelen kişi, 10 CEU 32 plakalı otomobilini otoparka park etmek istedi. Motor kısmından dumanların yükseldiğini fark eden sürücü, ne yapacağını şaşırdı. Arabanın kaputu açan sürücüye, vatandaşlar da yardıma koştu.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevleri büyümeden söndürdü. Alevlerin otoparktaki diğer otomobillere sıçramadan söndürülmesiyle çevredekiler de derin bir nefes aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<