banner359

Otomobil genç kızı metrelerce yukarı fırlattı

Erzurum’da meydana gelen feci kazalar, MOBESE kameralarına yansıdı. Otomobilin metrelerce yukarı fırlattığı genç kız, hastanede hayatını kaybetti.Çoğu kavşaklarda yaşanan trafik kazalarına, yaya ve sürücülerin dikkatsizliği ile ışık...

01 Temmuz 2015 Çarşamba 09:45
Otomobil genç kızı metrelerce yukarı fırlattı
Erzurum’da meydana gelen feci kazalar, MOBESE kameralarına yansıdı. Otomobilin metrelerce yukarı fırlattığı genç kız, hastanede hayatını kaybetti.
Çoğu kavşaklarda yaşanan trafik kazalarına, yaya ve sürücülerin dikkatsizliği ile ışık ihlallerinin yol açtığı görüldü. 11 Mayıs 2015 tarihinde saat 22.58’de kaydedilen görüntüde Harput Mahallesinden Atatürk Üniversitesi Yurtlar girişine yürüyen 4 üniversite öğrencisi görüldü. Öğrenciler üst geçidi kullanmayıp yoldan karşı tarafa geçmeye çalışırken hızla gelen bir otomobil kararsız kalıp aniden karşıya koşmaya başlayan kız öğrenciye çarptı. Çarpmanın etkisiyle havada uçan üniversite öğrencisi ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<