banner359

Otomobil ile servis aracı böyle çarpıştı, kaldırımda bekleyen kadınlar da ölümden döndü

Bursa'nın İnegöl İlçesine Bağlı Kozluca Yolu Üzerinde Meydana Gelen Kazada Servis Aracıyla Otomobil Çarpişti. Kazada Otomobil Sürücüsü Yaralanırken Kaza Anı İse Saniye Saniye Güvenlik Kamerasına Yansıdı. Öte Yandan Kaldırımda Servis Bekleyen İki Bayan İse Kaza Sırasında Aracın Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldular.

06 Ocak 2020 Pazartesi 08:55
Otomobil ile servis aracı böyle çarpıştı, kaldırımda bekleyen kadınlar da ölümden döndü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde servis midibüsüyle otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kaldırımda servis bekleyen iki kadın ise kaza sırasında aracın altında kalmaktan son anda kurtuldular.

Kaza Orhaniye Mahallesi Kozluca yolu üzerinde meydana geldi. Naire Çikeyeva Okulu istikametinden gelip kavşaktan dikkatsiz bir şekilde dönmek isteyen Hülya S. idaresindeki 16 ABP 715 plakalı otomobil ile Bursa-Ankara karayolu istikametinden gelip Kozluca yolunda devam etmek isteyen İsmail Ö. yönetimindeki servis midibüsü çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan 16 ABP 715 plakalı araç savrularak bir iş yerinin kapısına, ardından park halinde olan bir otomobile çarparak durabildi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Hülya S. 112 ekibi tarafından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza sırasında kaldırımda servis bekleyen iki kadın da araçların altında kalmaktan son anda kurtuldular.

Öte yandan sık sık kazaların yaşandığı kavşakta vatandaşlar yetkililerin bir çözüm bulmalarını istiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<