Otomobil Köprünün Ayağına çarptı: 2 ölü

Balıkesir’de kamyon tarafından sıkıştırıldığı iddia edilen otomobil, köprünün beton ayağına çarparak hurdaya döndü. Araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Çevreyolu’nda meydana gelen kazada, Balıkesir...

04 Ağustos 2014 Pazartesi 08:53
Otomobil Köprünün Ayağına çarptı: 2 ölü
Balıkesir’de kamyon tarafından sıkıştırıldığı iddia edilen otomobil, köprünün beton ayağına çarparak hurdaya döndü. Araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Çevreyolu’nda meydana gelen kazada, Balıkesir istikametinden Bursa istikametine doğru seyreden 16 Z 0900 plakalı otomobil çevre yolunda bulunan köprünün beton ayağına çarptı. Kaza yapan otomobili bir kamyonun sıkıştırdığı ve aracın önce takla attığı sonradan da köprünün ayağına çarptığı kaydedildi. Araçta bulunan Hüseyin Yürek ve Mehmet Durmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Hurdaya dönen araçta hayatını kaybedenler Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılırken, jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Yürek ve Durmaz’ın Denizli’den Bursa’ya gittikleri öğrenilirken, jandarma ekipleri otomobili sıkıştırdığı iddia edilen kamyon ile ilgili olarak çalışma başlattı.
Otomobilden çıkartılan cenazeler Balıkesir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<