banner359

Otomobil Traktöre çarptı: 2 ölü, 4 Yaralı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Alınan bilgiye göre Kastamonu istikametinden Taşköprü istikametine seyir halindeki Muttalip Telli yönetimindeki 37 EY 534 plakalı otomobil...

11 Ağustos 2014 Pazartesi 17:38
Otomobil Traktöre çarptı: 2 ölü, 4 Yaralı
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
Alınan bilgiye göre Kastamonu istikametinden Taşköprü istikametine seyir halindeki Muttalip Telli yönetimindeki 37 EY 534 plakalı otomobil aynı istikamette seyreden İbrahim Çindemir yönetimindeki 37 LH 128 plakalı traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile takla atan otomobil ve traktör metrelerce sürüklendikten sonra durabildi. Kaza sonucu traktörde bulunan Ferit Şallı ve otomobilde bulunan Muttalip Telli olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Aysel Telli (21), Şehriye Güneş (52), Fikriye Telli (46) ve İbrahim Çindemir (43) olay yerine çağrılan ambulanslar ile Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu devlet hastanesine sevk edildi. Kazazedelerin olayı duyan aileleri olay yerinde sinir krizleri geçirirken çevreden yardıma koşan vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi. Kaza sonrası Kastamonu-Taşköprü karayolunda trafik 2 saat süreyle tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
Jandarma olayla ilgili araştırma başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<