Otoyolda 2 kadın cesedi bulundu !

Adana’da biri kafasına diğeri ise bacağı ve göğsüne tabanca ile ateş edilerek öldürülmüş halde iki kadının cesedi bulundu. Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun...

16 Mart 2015 Pazartesi 09:21
Otoyolda 2 kadın cesedi bulundu !
Adana’da biri kafasına diğeri ise bacağı ve göğsüne tabanca ile ateş edilerek öldürülmüş halde iki kadının cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun Adana istikametinde seyir halinde bulunan bir sürücü sabah saatlerinde otoyol kenarında iki kadının kanlar içinde yerde yattığını görünce 155’i arayıp ihbarda bulundu.
Bunun üzerine polis, sağlık ekipleriyle birlikte olay yerine gitti. Sağlık personeli kadınları kontrol ettiğinde hayatlarını kaybettiğini belirledi.
Yapılan incelemede kadının birinin kafasından diğerinin ise bacağı ve göğsünden vurularak öldürüldüğü belirlendi. Daha sonra kadınların cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
Polis olayı çözmek için inceleme başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<