banner359

(Özel Haber) Alev Alan Otomobilin Patlamaları Saniye Saniye Kaydedildi

Bursa’da hareket halindeki bir otomobil alev alev yandı. Yangın sebebiyle Bursa trafiği kilitlenirken, araçtaki patlama anları saniye saniye kaydedildi.Olay, merkez Osmangazi İlçesi Sırameşeler mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,...

19 Nisan 2016 Salı 08:45
(Özel Haber) Alev Alan Otomobilin Patlamaları Saniye Saniye Kaydedildi
Bursa’da hareket halindeki bir otomobil alev alev yandı. Yangın sebebiyle Bursa trafiği kilitlenirken, araçtaki patlama anları saniye saniye kaydedildi.
Olay, merkez Osmangazi İlçesi Sırameşeler mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir plakalı bir otomobil seyir halindeyken bir anda alev aldı. Aracından hemen inen sürücü çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri, yolun yoğun olmasından dolayı ters istikametten olay yerine ulaşabildi. Neden alev aldığı bilinmeyen araç kullanılmaz hale gelirken, olayda yaralanan olmadı.
SANİYE SANİYE PATLAMA ANLARINI KAYDETTİ
Otomobilin alev aldığı yol üzerindeki esnaf ise, hem 110 ekiplerine haber verdi hem de bir yandan yanan arabayı görüntülemeye çalıştı. Kullanılmaz hale gelen arabanın yandığı esnada tüpünün patlaması ise korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Elindeki telefon ile anı görüntülemeye çalışan Harun Tekin, “Ben içeride çalışıyordum. Biranda bir lastik kokusu geldi. Dışarı çıkıp baktığımda otomobilin cayır cayır yandığını gördüm. İtfaiyeye haber verdik. Trafik yoğun olduğundan ters istikametten buraya geldiler. Arabayı söndürdüler. Ama araba kullanılamaz haldeydi. Patlama esnasında çok korktuk. Dükkana girdim. Kapıları falan kilitledim” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<