banner359

(Özel Haber) Camideki sadaka kutusundan paraları böyle çaldı

Bursa’da kimliği belirsiz bir kişi, camideki sadaka kutusunu kırıp, içerisindeki 70 lirayı çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.Olay, Osmangazi’ye bağlı İsmetiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz...

01 Mart 2018 Perşembe 09:23
(Özel Haber) Camideki sadaka kutusundan paraları böyle çaldı

Bursa’da kimliği belirsiz bir kişi, camideki sadaka kutusunu kırıp, içerisindeki 70 lirayı çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Osmangazi’ye bağlı İsmetiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir kişi, etrafı kontrol ettikten sonra camiye girdi. Burada kameraları fark eden şüpheli, bir süre caminin içerisinde tur attıktan sonra sadaka kutusunun bulunduğu yere geldi. Kimsenin gelmediğinden emin olan şüpheli, daha sonra sadaka kutusunu bir süre kırmaya çalıştı. Kutuyu kırdıktan sonra yerine bırakan şüpheli, daha sonra tekrar etrafı dinledi. Ardından sadaka kutusunu boşaltan şüpheli, içerisindeki 70 lirayı cebine doldurdu. Şüpheli, daha sonra kırdığı sadaka kutusunu yerine bırakıp, olay yerinden uzaklaştı.

İsmetiye Cami İmamı Hüseyin Aydın, “Geçen gün camimizde hırsızlık olayı oldu. Sadaka kutusunun içerisinde yaklaşık 70 lira vardı. Güvenlik kameralarına olay yansıyor. Biz de durumu polise bildirdik” dedi.

Polis, şüpheliyi bulmak için tahkikat başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<