(Özel Haber) Günlerdir sokaklarda yatan 3 çocuklu Afgan aileye polis şefkati

Bursa’da, dondurucu soğukta sokaklarda yatan Afgan aileye polis sahip çıktı.Olay, Kent Meydanı Alışveriş Merkezi önünde meydana geldi. Kimliği bilinmeyen 2, 6,8 yaşlarındaki 3’ü çocuk 5 Afgan, sığınacak yer ararken, devriye gezen polis...

31 Ocak 2017 Salı 09:27
(Özel Haber) Günlerdir sokaklarda yatan 3 çocuklu Afgan aileye polis şefkati

Bursa’da, dondurucu soğukta sokaklarda yatan Afgan aileye polis sahip çıktı.

banner380

Olay, Kent Meydanı Alışveriş Merkezi önünde meydana geldi. Kimliği bilinmeyen 2, 6,8 yaşlarındaki 3’ü çocuk 5 Afgan, sığınacak yer ararken, devriye gezen polis ekiplerine rastladı. Polis ekipleri, soğuk ve açlıktan perişan vaziyetteki Afgan ailenin önce karnını doyurdu. Ekipler, daha sonra Afgan aileyi arabaya alarak ısınmalarına yardımcı odu. 3 çocuğu bulunan Afgan kadın, kocasının Ankara’da kaldığını, 20 gündür Bursa’da sokakta yaşadıklarını belirtti.

Aile, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Afgan anne ve çocukları ile bir yakını, polis merkezindeki işlemlerinin ardından yabancılar şubesine teslim edildi. Afgan çocuklar bir an önce babalarının dönmesini bekliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<