banner359

(ÖZEL HABER) Yaşlı kadın kapkaç kurbanı oldu

Bursa’da hava almak için dışarı çıkan 68 yaşındaki yaşlı kadın kapkaç kurbanı oldu.Olay merkez Osmangazi İlçesi Hacıilyas mahallesinde meydana geldi. 68 yaşındaki P.Ö. hava almak için evinin yakınlarındaki parka gitti.Bir süre parkta...

30 Eylül 2016 Cuma 10:02
(ÖZEL HABER) Yaşlı kadın kapkaç kurbanı oldu
Bursa’da hava almak için dışarı çıkan 68 yaşındaki yaşlı kadın kapkaç kurbanı oldu.
Olay merkez Osmangazi İlçesi Hacıilyas mahallesinde meydana geldi. 68 yaşındaki P.Ö. hava almak için evinin yakınlarındaki parka gitti.
Bir süre parkta oturan P.Ö. markete gitmek için parktan ayrıldı. Kimliği belirsiz bir kişi yaşlı kadını takip ederek tenha bir sokakta çantası almak istedi. Bir süre kapkaçcıya direnen yaşlı kadın, başarısız olunca bağırmaya başladı. Yaşlı kadının bağırışlarını duyan mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, mahalle etrafında bulunan güvenlik kameralarını incelerken kapkaç yapan şahsın eşkal bilgilerini aldı.
Parkta hava aldıktan sonra markete giderken dar bir arada kapkaç kurbanı olduğunu dile getiren P.Ö. “Parkta hava aldım. Daha sonra markete giderken dar bir arada çantayı elimden çekti aldı. Çantayı tuttum ama başarılı olamayınca bağırmaya başladım“ dedi. Çantanın içinde 40 lira ve kimlik olduğu öğrenildi.
Polis ekipleri kimliği belirsiz şahsı ararken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<