(Özel) Süs havuzlarında tehlikeli eğlence

Bursa’da havanın ısınmasıyla birlikte çocukların süs havuzu sezonu da açıldı. Güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte süs havuzlarına atlayan çocuklar tehlikeye aldırış etmeden güneşin ve suyun tadını çıkardı. Artan hava sıcaklıkları,...

16 Mayıs 2019 Perşembe 10:37
(Özel) Süs havuzlarında tehlikeli eğlence

Bursa’da havanın ısınmasıyla birlikte çocukların süs havuzu sezonu da açıldı. Güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte süs havuzlarına atlayan çocuklar tehlikeye aldırış etmeden güneşin ve suyun tadını çıkardı.

Artan hava sıcaklıkları, bazı çocukları kendilerince belirledikleri "alternatif eğlence" seçeneklerine zorlarken, yaşları 7 ila 13 arasında değişen çocuklar serinlemek için Ata Park’ta bulunan süs havuzuna girdi.

banner380

Vatandaşların şaşkın bakışları arasında süs havuzunda yüzen çocuklar, kimseye aldırış etmeden yüzmenin keyfini çıkardı. Çocuklar havuza girmenin tehlikeli olduğunu söyleyen vatandaşlara da kulak asmadı. Belediyenin "Havuza girmek, tehlikeli ve yasaktır" uyarı levhası olmasına rağmen suda yüzmeye devam eden çocuklar, havuzdan çıktıktan sonra bir müddet güneşlenirken, sonrasında olay yerinden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<