banner359

(Özel) Uçurumdan araçla yuvarlanan gençleri emniyet kemeri korudu

Bursa’da oruçlu olan 3 genç hava almak için araçlarıyla dağ yoluna çıktı. Aracın aniden kaymasıyla 50 metrelik uçurumdan yuvarlanan gençleri emniyet kemeri korudu. Olay, Uludağ yolu Kireç Ocakları yakınlarında meydana geldi. Edinilen...

18 Mayıs 2019 Cumartesi 12:26
(Özel) Uçurumdan araçla yuvarlanan gençleri emniyet kemeri korudu

Bursa’da oruçlu olan 3 genç hava almak için araçlarıyla dağ yoluna çıktı. Aracın aniden kaymasıyla 50 metrelik uçurumdan yuvarlanan gençleri emniyet kemeri korudu.

Olay, Uludağ yolu Kireç Ocakları yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 genç, oruçlu oldukları için vakit geçirmek amacıyla Uludağ yoluna çıktı. 18 yaşındaki E.A. aracı park edeceği sırada otomobil ön taraftan uçuruma doğru kaymaya başladı. Araç taklalar atarak 50 metrelik uçurumdan aşağıya yuvarlandı. Yaralı üç genç emniyet kemerleri sayesinde olaydan yara almadan kurtuldu. Gençler, kısa süre sonra kendilerine gelerek, patika yoldan ana yola çıkarak kurtulmayı başardılar. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Emniyet kemeri takan ve ölümden kılpayı kurtulan 3 gencin sağlık durumlarının iyi olduğu, tedbir amaçlı Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı belirtildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<