banner359

Palet Deposunda Yangın

İstanbul Avcılar’da palet deposunda yangın çıktı. Yangın paletlerin çevresinde bulunan binalara da sıçradı. Olayda can kaybı olmazken çok sayıda palet ve bir bina kül oldu. Olay, Yeşilkent Mahallesi’inde 05. 30 sıralarında meydana geldi....

12 Ağustos 2014 Salı 09:35
Palet Deposunda Yangın
İstanbul Avcılar’da palet deposunda yangın çıktı. Yangın paletlerin çevresinde bulunan binalara da sıçradı. Olayda can kaybı olmazken çok sayıda palet ve bir bina kül oldu.
Olay, Yeşilkent Mahallesi’inde 05. 30 sıralarında meydana geldi. Palet deposunda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede bütün depoyu sardı. Alevler depo yakınında bulunan binalara da sıçradı. Vatandaşlar binadan kendilerini dışarı atarak yanmaktan kurtardı. Olay yerine çevre illerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. itfaiye ekipleri yangını güçlükle kontrol altına aldı.
Olay yerinde bir vatandaş, “Benim kapı komşum. Yaralı yok. Sabah ezan okunurken dışarı çıktık. Baktık tutuşmuş. Evde 4-5 kişi vardı" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<