banner359

Patlayan tekerle tehlikeli yolculuk

BURSA ANKARA YOLUNDA İKİ TEKERİ DE PATLAYAN VE BU ŞEKİLDE KİLOMETRELERCE YOL ALAN BİR KAMYON, AZ KALSIN BÜYÜK BİR FACİAYA NEDEN OLUYORDU.O ANLAR İSE BİR VATANDAŞ TARAFINDAN CEP TELEFONUYLA KAYIT ALTINA ALINDI

01 Nisan 2020 Çarşamba 09:08
Patlayan tekerle tehlikeli yolculuk

Bursa-Ankara yolunda patlayan iki tekeri de kilometrelerce yol alan kamyon faciaya davetiye çıkardı. O ânlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kayıt altına alındı.

Bursa istikametinden Ankara istikametine seyir halinde olan kamyonun arka sağ tarafında bulunan iki lastiği Ümitalan mevkiinde büyük bir gürültü ile patladı. Yaklaşık 10 kilometre arka sağ lastiklerinin ikisi de patlak şekilde neredeyse jantları üzerinde ilerleyen kamyon, trafikteki araçları da büyük riske attı. Lastik parçaları sağa sola savrulurken, bu görüntüler yolda seyahat eden diğer sürücüler tarafından cep telefonu ile kaydedildi. İnegöl girişinde polisler tarafından durdurulan kamyonet parka çekilirken, şoför hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<