Pendik’te Bıçaklı Kavga: 1’i Polis 2 Yaralı

Pendik’te, bir sitenin önünde çıkan bıçaklı kavgayı ayırmaya gelen polis, kavga eden bir şahıs tarafından bıçakla yaralandı. Yaralı polis hastaneye kaldırıldı.Olay, saat 21.30 sıralarında Pendik Sülüntepe mahallesinde bir sitede meydana...

25 Ağustos 2014 Pazartesi 23:35
Pendik’te Bıçaklı Kavga: 1’i Polis 2 Yaralı
Pendik’te, bir sitenin önünde çıkan bıçaklı kavgayı ayırmaya gelen polis, kavga eden bir şahıs tarafından bıçakla yaralandı. Yaralı polis hastaneye kaldırıldı.
Olay, saat 21.30 sıralarında Pendik Sülüntepe mahallesinde bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, sitenin önünde iki grup, küçük bir çocuk yüzünden kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, kavga eden grubu ayırmaya çalıştı. Ancak eli bıçaklı bir şahsa yaklaşan polis, şahsı etkisiz hale getireceği sırada döner bıçağıyla göğsünden yaralandı. Tam bu esnada kavga eden diğer gruptan bir şahıs da, polisi bıçaklayan şahsı elinden yaraladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri polisi yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Polisi yaralayan zanlı ise polis tarafından gözaltına alındı.

SİTE ÖNÜNDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ
Olayın yaşandığı sitede panik yaşanması üzerine olay yerine gelen polisler site önünde güvenlik önlemi aldı. Çelik yelek giyen polisler akrep tabir edilen silahlarla site önünde bekledi. Zanlının annesi ise polis tarafından sorgulanmak üzere karakola getirildi. Olayda kullanılan döner bıçağı polis tarafından ele geçirildi.
Görgü tanığı bir çocuk, “İkinci kattan asansörle geldiler. Dışarıda kavga ettiler. Kavga sonucu polis göğsünden yaralandı. Adamı da polisler götürdü" dedi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<