banner359

Piyalepaşa şüpheli Valiz Paniği

Piyalepaşa’da bir yaya üstgeçidinin altına bırakılan şüpheli valiz paniğe neden oldu. Bomba imha ekipleri tarafından fünyeyle patlatılan valizin içinden bir çift asker botu çıktı. Edinilen bilgilere göre, Piyalepaşa’da bulunan bir yaya...

02 Ocak 2015 Cuma 10:33
Piyalepaşa şüpheli Valiz Paniği
Piyalepaşa’da bir yaya üstgeçidinin altına bırakılan şüpheli valiz paniğe neden oldu. Bomba imha ekipleri tarafından fünyeyle patlatılan valizin içinden bir çift asker botu çıktı.
Edinilen bilgilere göre, Piyalepaşa’da bulunan bir yaya üstgeçidinin altına bırakılan şüpheli valiz paniğe neden oldu. Valizi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis, çevrede yoğun düvenlik önlemi alarak caddeyi trafiğe kapattı. Bu sırada olay yerine gelen bomba imha ekipleri, hazırlıklarını tamamlayarak şüpheli valize fünye yerleştirdi. Fünyeyle patlatılan valizden bir çift asker botu çıktı. Uzman ekipler daha sonra olay yerinden ayrıldı. Polis, şüpheli valizin patlatılmasının ardından caddeyi yeniden trafiğe açtı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<