Polis 150 bin TL değerinde gümrük kaçağı saatlere el koydu

İstanbul’dan Bursa’ya getirilen 150 bin TL değerinde 512 adet gümrük kaçağı kol saati polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla ele geçirildi.Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri...

13 Temmuz 2018 Cuma 12:13
Polis 150 bin TL değerinde gümrük kaçağı saatlere el koydu

İstanbul’dan Bursa’ya getirilen 150 bin TL değerinde 512 adet gümrük kaçağı kol saati polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla ele geçirildi.

banner380
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aldıkları istihbarat sonucu M.Ç. isimli şahsın İstanbul’dan getirdiği saatleri piyasaya sürdüğünü tespit etti. Gümrük kaçağı olan saatleri ele geçirmek için takip başlatan ekipler şahsın yerini belirledikten sonra nefes kesen bir operasyon ile M.Ç. isimli şahsı gözaltına aldı. Şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan arama sonucunda piyasa değeri 150 bin TL olan 512 adet gümrük kaçağı kol saati ele geçirildi. Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlatırken M.Ç. isimli şahıs gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<