Polis kaybolan engelli genç kızı arıyor

Bursa’da bir hafta önce kaybolan 23 yaşındaki engelli Özge Çakır her yerde aranıyor.6 Kasım Pazar günü evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmeyen 23 yaşındaki Özge Çakır’ın ailesi genç kızın hayatından endişe edip polise...

14 Kasım 2016 Pazartesi 14:26
Polis kaybolan engelli genç kızı arıyor
Bursa’da bir hafta önce kaybolan 23 yaşındaki engelli Özge Çakır her yerde aranıyor.
6 Kasım Pazar günü evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmeyen 23 yaşındaki Özge Çakır’ın ailesi genç kızın hayatından endişe edip polise haber verdi. Bursa polisi tarafından bir haftadır aranan fakat bir türlü bulunamayan Özge için Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından da "Kayıp alarmı" başlıklı mesaj paylaşıldı. EGM tarafından tüm illere gönderilen Özge Çakır’ın fotoğrafının bulunduğu mesajda, genç kızın zihinsel engelli, 1,65 boyunda 55 kilo civarında olduğu, kaybolduğu gün üzerinde kırmızı bir yağmurluk ile siyah eşofman ile siyah beyaz spor ayakkabılarının bulunduğu belirtildi.
Genç kızı görenlerin 155 ihbar hattına ya da en yakın polis merkezine bilgi vermeleri istendi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<