banner359

Polise taş ve havai fişeklerle saldırdılar

Siirt’te izinsiz gösteri yaparak polise taş ve havai fişek atan gruba güvenlik güçleri müdahale ederken, çıkan olaylarla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.Siirt’te iftar sonrası Dumlupınar Mahallesinde toplanan bir grup gösterici, ‘Öcalan’a...

25 Haziran 2015 Perşembe 23:23
Polise taş ve havai fişeklerle saldırdılar
Siirt’te izinsiz gösteri yaparak polise taş ve havai fişek atan gruba güvenlik güçleri müdahale ederken, çıkan olaylarla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
Siirt’te iftar sonrası Dumlupınar Mahallesinde toplanan bir grup gösterici, ‘Öcalan’a özgürlük’ sloganıyla Atatürk anıtı Mithat Öktüren bulvarındaki HDP il binası önüne yürüyüş yaptı. Parti önünde toplanan grup, caddeyi trafiğe kapattı. Daha sonra meşale yakan grup yürüyüş yapmak istedi. Uyarılara rağmen dağılmayan gruba polis tazyikli suyla müdahale etti. Göstericiler de polise taş atıp, havai fişek patlattı. Ara sokaklara kaçan göstericiler burada eylemlerini sürdürdü. Çıkan olaylarda 4 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

YÜKSEKOVA DA KARIŞTI
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü IŞİD’in Kobani’ye saldırmasını protesto etmek isteyen ve uyarılara rağmen dağılmayan gruba polis müdahale etti.
İftar sonrası ilçenin Cengiz Topel Caddesi üzerinde bir araya gelen göstericiler havai fişeklerle polislerin bulunduğu Eczaneler Sokağı’na doğru ilerleyince polis gruba müdahale etti. Müdahale ile ara sokaklara dağılan göstericiler burada eylemlerini sürdürürken çıkan olaylar nedeniyle şehir merkezinde bulunan esnaflar iş yerlerini kapatmak zorunda kaldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<