banner359

Sadaka Kutusunu Bile çaldı

Sultanbeyli’de bir fotoğraf stüdyosuna giren hırsız, piyasa değeri 4 bin lira olan fotoğraf makinesini ve sadaka kutusunu çaldı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı.Olay, Sultanbeyli’de bulunan bir fotoğraf...

01 Ocak 2015 Perşembe 11:01
Sadaka Kutusunu Bile çaldı
Sultanbeyli’de bir fotoğraf stüdyosuna giren hırsız, piyasa değeri 4 bin lira olan fotoğraf makinesini ve sadaka kutusunu çaldı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı.
Olay, Sultanbeyli’de bulunan bir fotoğraf stüdyosunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kamil Demirkıran’ın işlettiği fotoğraf stüdyosuna giren şüpheli, çektirdiği fotoğrafları almak istedi. İşyeri sahibinin arka tarafta bulunan bölüme gitmesini fırsat bilen şüpheli, bir fotoğraf makinesini gözüne kestirdi. Uygun anı bulan hırsız, piyasa değeri 4 bin lira olan fotoğraf makinesini ve kasanın üstündeki sadaka kutusunu montunun içine gizledi. Şüpheli daha sonra rahat tavırlarla işyerinden ayrıldı.
Soyulduğunu anlayan işyeri sahibi durumu polise bildirdi. Kamera görüntülerinden yola çıkan polis, zanlıyı yakaladı. Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Sadaka kutusunu ve fotoğraf makinesini çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, işyerine gelen hırsız kasaya yöneliyor. Etrafta çalacak bir şeyler arayan şüpheli, koltuğa oturarak üzerindeki montun fermuarını açıyor. Etrafı kollayan hırsız aldığı fotoğraf makinesini ve sadaka kutusunu montunun içine sokuyor. Hırsız daha sonra işyerinden ayrılıyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<