banner359

Sahte Polis 96 Bin Lira Dolandırdı

Bursa’da kendisini polis olarak tanıtan şüpheliye inanan bir kişi 96 bin lira dolandırıldı.Edinilen bilgiye göre, Ö.Ç.’yi arayan bir kişi, kendisini emniyet müdürü Hakan olarak tanıttı. Şüpheli, Ö.Ç.’ye, ‘Türkiye’de operasyon...

06 Kasım 2015 Cuma 10:17
Sahte Polis 96 Bin Lira Dolandırdı
Bursa’da kendisini polis olarak tanıtan şüpheliye inanan bir kişi 96 bin lira dolandırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Ö.Ç.’yi arayan bir kişi, kendisini emniyet müdürü Hakan olarak tanıttı. Şüpheli, Ö.Ç.’ye, ‘Türkiye’de operasyon yapıldı. Yaptığın yurtdışı görüşmelerinden dolayı bir takım işlemler gerçekleşti. Senin cep telefon numaranı almam lazım’ dedi. Şüpheliye inanan Ö.Ç., İl Emniyet Müdürlüğü’ne giderken, sahte polis tarafından bankaya yönlendirdi. Çeşitli bankalardan 96 bin lira çeken Ö.Ç., şüphelinin verdiği hesaba parayı yatırdı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Ö.Ç., polise müracaat etti.
Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<