banner359

Sahte polisi gerçek polis yakaladı

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde kendisini polis olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran bir kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre, çok sayıda yağma ve gasp suçlarından hakkında yakalama emri bulunan O.S. (35) isimli şahsın kendisini polis...

09 Nisan 2015 Perşembe 16:48
Sahte polisi gerçek polis yakaladı
Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde kendisini polis olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran bir kişi yakalandı.
Alınan bilgiye göre, çok sayıda yağma ve gasp suçlarından hakkında yakalama emri bulunan O.S. (35) isimli şahsın kendisini polis olarak tanıtıp vatandaşları dolandırdığı belirlendi.
Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekiplerince yapılan operasyonda O.S., Aydınlı Mahallesi’ndeki evinde gözaltına alındı.
Hakkında çeşitli il ve ilçelerde yağma ve gasp suçlarından toplam 14 yakalama emri olduğu öğrenilen zanlı, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. O.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<