Samanlık alevlere teslim oldu

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNE BAĞLI ALİBEYKÖYÜNDE MEYDANA GELEN YANGINDA SAMANLIK ALEVLERE TESLİM YANGIN SONUCU BAŞI TARIM ARAÇLARI DA YANARAK ZARAR GÖRÜRKEN, YAN TARAFTA ULUNAN BÜYÜKBAŞ HAYVANLARIN AHIRA YANGIN SIÇRAMADA SÖNDÜRÜLDÜ.

30 Haziran 2020 Salı 09:18
Samanlık alevlere teslim oldu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir samanlık alevlere teslim olurken, tarım araçları yanarak zarar gördü.

banner380

Alibey köyünde Necdet S’ye ait samanlık ve gübrelerinin bulunduğu alanda yangın çıktı. Kısa sürede yangın her yeri sardı. Yangını gören mahalle halkı komşularının yardımına yetişti. İhbar üzerine yangın yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri alev topuna dönen yangını söndürdü. 50 büyükbaş hayvanlarının kaldığı ahıra yangının sıçramadan söndürülmesi bir facianın önüne geçti. Samanlıkta bulunan iki traktör römorku yanarak zarar gördü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<