Satırlı Saldırgan Kamerada

Fatih’te polise satırla saldıran zanlı, amatör bir kamera tarafından görüntülendi. Polis tarafından silahla vurularak ağır yaralanan zanlının tedavisi sürüyor. Olay Kocamustafapaşa Meydanı’nda saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya...

26 Ekim 2014 Pazar 18:23
Satırlı Saldırgan Kamerada
Fatih’te polise satırla saldıran zanlı, amatör bir kamera tarafından görüntülendi. Polis tarafından silahla vurularak ağır yaralanan zanlının tedavisi sürüyor.
Olay Kocamustafapaşa Meydanı’nda saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre dün bir polisle tartışan Mert M.T., bugün kullandığı uyuşturucu maddenin de etkisi ile eline satır alarak Kocamustafapaşa Meydanı’na çıktı. Çevredekilere tepki gösteren zanlı, esnafla tartıştı.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, zanlıyı ikna etmeye çalıştı. Ancak bir türlü ikna olmayan zanlı, polisi ve çevredekileri elindeki satır ile tehdit etmeye devam etti. Zanlı bir süre sonra bir polise satırla saldırarak başından yaraladı. Bunu üzerine bir diğer polis, zanlıyı vurarak etkisiz hale getirdi.
Olayda polis memuru ve satırlı saldırgan yaralandı. Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan saldırganın durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen zanlının yakınları da gözyaşlarına boğuldu.
Yaşan olay amatör bir kamera tarafından da görüntülendi. Görüntülerde saldırı öncesi zanlı satırla çevreyi tehdit ederken ve vurulduktan sonra yerde yatarken görülüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<