Şehidin cenazesi adli toptan alındı

Süleyman Şah Türbesi’nin nakli, Süleymanşah Saygı Karakolu’ndaki asker ve rütbelilerin tahliyesi için yapılan Şah Fırat operasyonunda kaza sonucu şehit olan Başçavuş Halit Avcı’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Suriye’deki...

22 Şubat 2015 Pazar 18:21
Şehidin cenazesi adli toptan alındı
Süleyman Şah Türbesi’nin nakli, Süleymanşah Saygı Karakolu’ndaki asker ve rütbelilerin tahliyesi için yapılan Şah Fırat operasyonunda kaza sonucu şehit olan Başçavuş Halit Avcı’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı.
Suriye’deki Türkiye’ye ait Süleyman Şah Türbesi’nin nakli, türbede nöbet tutan askerlerin tahliyesi amacıyla düzenlenen Şah Fırat operasyonunda meydana gelen kazada şehit olan Başçavuş Halit Avcı’nın cenazesine Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapıldı. Şehit Avcı’nın cenazesi otopsi işleminin ardından askerlerin omzunda taşınarak cenaze aracına konuldu. Avcı’nın cenazesi defin işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.
Avcı’nın cenazesi GAP Havaalanı’ndan memleketi Trabzon’a gönderilmesi bekleniyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<