banner359

Şehit Edilen Korucu Olayını Pkk üstlendi

Bitlis’te Eylül ayında kaçırılan geçici köy korucusu Nihat Çaprak’ın cesedinin bir elektrik direğine bağlanmış şekilde bulunmasının ardından PKK, olayı üstlendiğini açıkladı. Bitlis’in Çeltikli köyünde direğe bağlanıp öldürülen...

27 Ekim 2014 Pazartesi 17:19
Şehit Edilen Korucu Olayını Pkk üstlendi
Bitlis’te Eylül ayında kaçırılan geçici köy korucusu Nihat Çaprak’ın cesedinin bir elektrik direğine bağlanmış şekilde bulunmasının ardından PKK, olayı üstlendiğini açıkladı.
Bitlis’in Çeltikli köyünde direğe bağlanıp öldürülen geçici köy korucusu Nihat Çaprak’ın (38) ölümüne ilişkin PKK kendi web sitesinden açıklama yaptı. Açıklamada, "24 mart 2014 tarihinde Leyla Altan komutasındaki 15 kadın yoldaşımızın şehadetine neden olan Nihat Çabap isimli korucu, bu olaydan sonra da gerilla güçlerimize darbele amaçlı tuzak kurma gibi faaliyetlerini sürdürmüş ve bundan dolayı güçlerimiz 26 Ekim günü Tatvan-Hizan karayolu üzerinde cezalandırılmıştır" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<