banner359

Şekerliğin içine uyuşturucu sakladılar

Bursa’da şekerliğin içinde uyuşturucu ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zehir tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Çok sayıda polis memurunun katıldığı operasyonda...

23 Ekim 2018 Salı 15:22
Şekerliğin içine uyuşturucu sakladılar

Bursa’da şekerliğin içinde uyuşturucu ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zehir tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Çok sayıda polis memurunun katıldığı operasyonda evlerde arama yapan ekipler, uyuşturucuları banyodaki temizlik malzemelerinin arasında ve şekerliğin içinde buldu. Operasyonda 50 gram bonzai, 30 gram metamfetamin, 15 adet ecstasy tablet, 10 gram esrar, bir miktar kokain ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi. K.A, U.A, M.T, D.A, R.D, M.G. ve G.Ş. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar sorgularının ardından adlî makamlara sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<