Sele Kapılan şahsın Cenazesi Bulundu

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, sele kapılarak kaybolan şahıs ölü bulundu. Lapseki’de, Kirazlıdere mevkiindeki yazlığına gitmek için aracıyla dereden geçmeye çalışan Doğan Sabuncu (75) ve Hikmet Akçay, yükselen sularla birlikse sele...

02 Ağustos 2014 Cumartesi 20:58
Sele Kapılan şahsın Cenazesi Bulundu
Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, sele kapılarak kaybolan şahıs ölü bulundu.
Lapseki’de, Kirazlıdere mevkiindeki yazlığına gitmek için aracıyla dereden geçmeye çalışan Doğan Sabuncu (75) ve Hikmet Akçay, yükselen sularla birlikse sele kapıldılar. 300 metre kadar derede sürüklenen Akçay, derenin denize döküldüğü yerden 200 metre açıkta, kıyıdaki yakınlarından yardım isteyerek kıyıya çıkmış, araç sürücüsü Doğan Sabuncu ise sele kapılarak gözden kaybolmuştu. Sabuncu, denizde 4 mil açıkta sahil güvenlik ekiplerince ölü bulundu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<