banner359

Silahlı Saldırıya Uğrayan Muhtar öldü

Mersin’de kahvehanede oturduğu sırada motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan muhtar kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi Muhtarı Mustafa Çetinkaya (64),...

03 Ağustos 2014 Pazar 09:50
Silahlı Saldırıya Uğrayan Muhtar öldü
Mersin’de kahvehanede oturduğu sırada motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan muhtar kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi Muhtarı Mustafa Çetinkaya (64), 158. Cadde üzerinde bulunan bir kahvehanede arkadaşlarıyla birlikte oturduğu sırada, başında kask bulunan motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Tabancayla ateş açılması sonucu ağır yaralanan Çetinkaya, kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Motosikletli saldırganın yakalanması için çalışmanın sürdüğü bildirildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<