banner359

Sır dolu ölüm

Selimpaşa’da evinde yalnız yaşayan 41 yaşındaki bir kadın, elleri ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş vaziyette ölü bulundu. Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan kadının kesin ölüm nedeni yapılacak incelemelerin ardından netlik...

01 Mart 2015 Pazar 22:20 2015-03-02 01:16:16
Sır dolu ölüm

Selimpaşa’da evinde yalnız yaşayan 41 yaşındaki bir kadın, elleri ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş vaziyette ölü bulundu. Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan kadının kesin ölüm nedeni yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak.
Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Selimpaşa Araptepe mevkii 3332. Sokak üzerinde meydana geldi. Kumburgaz’da bir veterinerde çalıştığı öğrenilen 41 yaşındaki Şölen Doğan’dan haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Polis ve çilingir marifetiyle kapının açılmasıyla Doğan, elleri ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş vaziyette bulundu. Hemen olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri, Doğan’ın öldüğünü tespit etti. Şüpheli ölüm üzerine olay yerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri gelerek detaylı araştırma yaptı. Kadının cenazesi ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.03.2015 01:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<