banner359

Şişli’de Uyuşturucu Operasyonu

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, Kuştepe’de uyuşturucu operasyonu düzenledi. Yapılan baskında ecstasy haplar, kokain, esrar ve bonzai ele geçirilirken, biri kadın olmak üzere 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgilere...

02 Kasım 2014 Pazar 09:50
Şişli’de Uyuşturucu Operasyonu
Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, Kuştepe’de uyuşturucu operasyonu düzenledi. Yapılan baskında ecstasy haplar, kokain, esrar ve bonzai ele geçirilirken, biri kadın olmak üzere 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine Kuştepe’de bir evi takibe aldı. Yaklaşık 2 gün süren takibin ardından polisler, operasyon için düğmeye bastı.
Dün 17.30 sıralarında takibe alınan eve düzenlenen baskında, bin 340 adet ecstasy hap, 43 gram esrar, 494 gram bonzai, 52 gram kokain ve 2 adet silah ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tahmin edilen 20 bin Türk Lirası’na da el konuldu. Evde bulunan F.Ç, T.K, N.G ve M.A ekipler tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<