Sobadan çıkan yangın mahalleyi ayağa kaldırdı

Bursa’da gece saatlerinde bir evde çıkan yangın mahalleliyi korkuttu. Dar sokaklardan ve köşe başlarındaki araçlardan olay yerine gitmekte zorlanan itfaiye ekipleri, yangına müdahaleyi, ikametin tek yolu olan 1 metre genişliğindeki merdivenlerden...

25 Mart 2019 Pazartesi 08:57
Sobadan çıkan yangın mahalleyi ayağa kaldırdı

Bursa’da gece saatlerinde bir evde çıkan yangın mahalleliyi korkuttu. Dar sokaklardan ve köşe başlarındaki araçlardan olay yerine gitmekte zorlanan itfaiye ekipleri, yangına müdahaleyi, ikametin tek yolu olan 1 metre genişliğindeki merdivenlerden yaptı.

banner380

Yangın, merkez Osmangazi ilçesi Mollafenari Mahallesi Mehtap Sokak üzerinde bulunan 2 katlı müstakil binanın alt katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ikamette tek başına yaşayan Sadriye A.’nın (63) evde bulunduğu sırada sobadan alevler yükselmeye başladı. Kısa sürede evi saran dumanları fark eden Sadriye A. kendisini dışarıya atarak komşularına haber verdi. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye aracı dar sokaklardan ve köşe başlarına park eden araçlar yüzünden olay yerine gitmekte zorluk yaşarken, mahalleli yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ikametin tek yolu olan yaklaşık 1 metre genişliğindeki merdivenlerden hortum salarak yangına müdahale etti. Dumanlardan etkilenen Sadriye A. ve 2 mahalleli, sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 30 dakikalık çalışmasının ardından, yangın tamamen söndürüldü. Balyozla dairenin kapı eşiklerini kırarak su kanalı açan komşular, dairenin içindeki suyu boşaltmaya çalıştı.

Yangın sonrası daire kullanılamaz hale gelirken, ekipler yangının kesin çıkış nedenini araştırıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<