Somalili Genç Kızın Feci ölümü

Burdur’da bir evde çıkan yangın sonucu çöken güneş enerjisi panelinin altında kalan Somalili genç kız, yanarak hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Karasenir Mahallesi Sinan Sokak’ta Somali uyruklu vatandaşların oturduğu iki katlı...

29 Ocak 2015 Perşembe 16:18
Somalili Genç Kızın Feci ölümü
Burdur’da bir evde çıkan yangın sonucu çöken güneş enerjisi panelinin altında kalan Somalili genç kız, yanarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Karasenir Mahallesi Sinan Sokak’ta Somali uyruklu vatandaşların oturduğu iki katlı ahşap binada sobanın patlaması sonucu yangın çıktı. Ahşap olması sebebiyle bir anda alev alan evin güneş enerjisi panelinin bulunduğu çatısı göçtü. O sırada yangından kurtulmaya çalışan 18 yaşındaki İntisar Ebubekir Muhtar göçük altında yanarak can verdi.
Mahalle sakinlerinin polise haber vermesi üzerine Burdur Emniyet Müdürlüğü, Burdur İtfaiyesi, Burdur Arama Kurtarma Ekibi ve AFAD Ekipleri olay yerinde güvenlik çemberi oluşturdu. Eski ve ahşap olan bina, 5 itfaiye arazözü ve 11 itfaiyecinin çabasıyla güçlükle söndürüldü. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından İntisar Ebubekir Muhtar’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ
Olay yerinde bulunan Somali uyruklu vatandaşlar ise fenalık geçirdi. Bazı Somali uyruklu vatandaşlar olay yerine girmek isteyince polis ekipleri tarafından engellendi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de olay yerine gelerek, başsağlığı diledi. Başkan Ercengiz, olaya 5 itfaiye arazözü ve 11 itfaiye personelinin müdahale ettiğini belirterek, sokağın dar olması sebebiyle söndürme çalışmalarında güçlük yaşandığını dile getirdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<