banner359

Sonuçlar Açıklandı Okmeydanı Karıştı

Okmeydanı’nda izinsiz gösteri yapmak isteyen gruba polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Okmeydanı Şark Kahvesi’nde yüzleri maskeli bir grup akşam saat 21.00 sıralarında izinsiz gösteri yapmak istedi. Çöp konteynırlarını devirerek...

10 Ağustos 2014 Pazar 23:39
Sonuçlar Açıklandı Okmeydanı Karıştı
Okmeydanı’nda izinsiz gösteri yapmak isteyen gruba polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.
Okmeydanı Şark Kahvesi’nde yüzleri maskeli bir grup akşam saat 21.00 sıralarında izinsiz gösteri yapmak istedi. Çöp konteynırlarını devirerek ateşe veren grup polise molotof kokteyli ve taşlarla saldırdı. Polisin uyarılarına rağmen dağılmayan gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi. Polisle göstericiler arasında ara sokaklar arasında kovalama yaşandı. Göstericiler arasında kalan bir polis aracına molotof kokteyli isabet etti. Alevler içerisinde kalan polis aracına TOMA müdahale ederek söndürdü. Şark Kahvesi’nde çıkan olaylarda yoldan geçen vatandaşlarında gazdan etkilendiği görüldü. Bebekli aileler olay yerinden koşarak kaçmaya çalıştı.
Şark Kahvesi’nde polisle göstericiler arasındaki gerginlik sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<