Soyguncuların Yeni Yöntemi: "polisim"

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polis kimliği ile kendilerini polis olarak tanıtan ve girdikleri iki evden bilgisayar ve cep telefonu çalarak kaçan üç kişi, polisin yaptığı operasyon ile Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde yakalandı. Olay,...

27 Aralık 2014 Cumartesi 13:18
Soyguncuların Yeni Yöntemi:
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polis kimliği ile kendilerini polis olarak tanıtan ve girdikleri iki evden bilgisayar ve cep telefonu çalarak kaçan üç kişi, polisin yaptığı operasyon ile Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde yakalandı.
Olay, Nusratiye Mahallesi Menekşe Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kendilerini polis olarak tanıtan O.Ç.,S.S.,C.B., sokak üzerinde M.C.’nin evine geldi. Kapıda polis yelekleri ile duran 3 kişiyi gören M.C. kapıyı açtı. Kendilerini ahlak polisi olarak tanıtan zanlılar, bir süre sonra evde bulunan bilgisayar ve cep telefonunu alarak evden ayrıldı.
Aynı zanlılar Reşadiye Mahallesinde de K.M.’nin evine gelerek ’Hakkınızda şikayet var bunun için evde arama yapacağız’ dedi. Evde bulunan bir adet bilgisayar ve cep telefonunu alan zanlılar hızla olay yerinden ayrıldı. Bunun üzerine Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek durumu anlatan M.C., K.M.’nin ifadeleri alındı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri zanlıların yakalanması için her iki olayın meydana geldiği sokak üzerinde bulunan 50 iş güvenlik kamerasını incelemeye aldı.
Aracın plakasından yola çıkarak zanlıların Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde oturduklarının belirlenmesiyle operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda zanlılar evlerinde yakalanırken yapılan aramada üç adet polis yeleği, üç adet kelepçe, üç adet polis rozeti ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan üç zanlı ifadeleri alınmak üzere Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<