Suda Boğulan Kardeşlere Hüzünlü Veda

Manisa’da dün sulama kanalına kaçan balonlarını almak isterken suya düşerek hayatını kaybeden 8 yaşındaki Merve ile 6 yaşındaki Yiğitcan Tatlı, gözyaşları arasında toprağa verildi. Olay dün akşam saatlerinde Turgut Özal Mahallesi’nde...

03 Ağustos 2014 Pazar 15:56
Suda Boğulan Kardeşlere Hüzünlü Veda
Manisa’da dün sulama kanalına kaçan balonlarını almak isterken suya düşerek hayatını kaybeden 8 yaşındaki Merve ile 6 yaşındaki Yiğitcan Tatlı, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Olay dün akşam saatlerinde Turgut Özal Mahallesi’nde meydana geldi. Evlerinin önünden geçen sulama kanalı yakınlarında oyun oynayan iki kardeş Merve ile Yiğitcan Tatlı’nın balonu kanala kaçtı. Yiğitcan, sulama kanalındaki balonunu almak isterken dengesini kaybedince ablası Merve kardeşinin elinden tuttu. Birlikte suya düşen abla kardeş bir anda akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Olayı fark eden çevre sakinleri kanala atlayarak iki kardeşi çıkardı.
Hastanede hayatını kaybeden Yiğitcan ve Merve Tatlı için bugün Şehzadeler ilçesi Yusuf Altıntaş Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazında baba Cüneyt Tatlı (40) ve dede Yılmaz Tatlı tabuta sarılarak ağladı. Ayakta durmakta zorluk çeken baba Cüneyt Tatlı ve anne Selvihan Tatlı’ya (37), yakınları destek oldu. Kılınan cenaze namazının ardından Merve ve Yiğitcan’ın cenazeleri Kırtık Mezarlığı’nda gözyaşları arasında defnedildi. Cenaze töreninde yetkilileri eleştiren eski Akpınar Mahalle Muhtarı Ali Erten, “45 yıldır ben Manisa’da oturuyorum. 45 yıldır bu kanal kanayan bir yaramız. Bundan öncede Vali’ye çıktık olmadı. Üstünü kapatsan ne olur. Burada bir şeyler var. Yazık değil mi şimdi. Hep beraber ağlansak ne olur. Soruyorum onların çocukları burada ölse ne olur. Manisa’ya herkese sesleniyorum. Bu kanala bir çare bulunsun. Yalandan ağlıyorlar.” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<