banner359

Suda can pazarı yaşandı !

Bartın’da köprüde devrilen TIR, ırmağa düştü. Tamamı suya gömülen aracın şoförü yüzerek canını kurtardı. Kaza, Bartın Abdipaşa beldesi yolundaki Öküzgölü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden...

02 Nisan 2015 Perşembe 15:57
Suda can pazarı yaşandı !
Bartın’da köprüde devrilen TIR, ırmağa düştü. Tamamı suya gömülen aracın şoförü yüzerek canını kurtardı.
Kaza, Bartın Abdipaşa beldesi yolundaki Öküzgölü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden hammadde temini için Karabük’te bulunan Karabük Demir Çelik Fabrikası’na giden İsmail Kaya (54) yönetimindeki 01 DEK 32 plakalı TIR, Bartın-Abdipaşa yolu üzerinde bulunan Öküzgölü köprüsünden geçerken, sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu korkulukları da yıkarak ırmağa uçtu. Kazada TIR aniden sulara gömülürken, aracın sürücüsü araçtan çıkmayı başarıp yüzerek kıyıya ulaştı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan İsmail Kaya olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Aynı nakliye firmasına ait aracın diğer sürücüsü olan Özger Özdemir, köprüye geldiklerinde aralarında bir aracın bulunduğunu, arkadaşının kaygan zeminde bir an kontrolü kaybederek ırmağa uçtuğunu söyledi. Kaya’nın kendi imkanlarıyla sudan çıktığını da aktaran Özdemir, arkadaşının kurtulmuş olmasına sevindiğini de sözlerine ekledi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<