banner359

Şüpheli hareketleri ele verdi

Bursa'nın İnegöl İlçesine Bağlı Şipali Mahallesinde Devriye Gezen Jandarma Ekipleri 1 Adet Ruhsatsız Tabanca İle Ona Ait Fişek Ele Geçirdi. Olayla İlgili Bir Kişi Gözaltına Alındı.

30 Ekim 2019 Çarşamba 10:49
Şüpheli hareketleri ele verdi

Bursa’nın İnegöl İlçesine bağlı Şipali Mahallesinde devriye gezen jandarma ekipleri 1 adet ruhsatsız tabanca ile ona ait fişek ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri duran bir araçta 37 yaşındaki Ü.M isimli şahsın yaptığı kontrolünde herhangi bir şey bulamadı. Şahsın şüpheli hareketler sergilemesi üzerine aracın etrafına bakıldığında sağ arka koltuğun üzerinde 1 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeğe ait 3 adet dolu fişek ele geçirildi. Tabanca ve fişeklere jandarma ekipleri el koyarken, şahıs ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<