banner359

Suriyeli Gerginliği Sürüyor

Gaziantep’te 11 Ağustos 2014 günü Hıdır Çalar’ın Suriyeli kiracısı tarafından öldürülmesinin ardından başlayan gerginlik kentin bazı mahallelerinde devam ediyor. Serinevler Mahallesi’nde Suriye plakalı bir otomobile saldıran öfkeli...

15 Ağustos 2014 Cuma 00:05
Suriyeli Gerginliği Sürüyor
Gaziantep’te 11 Ağustos 2014 günü Hıdır Çalar’ın Suriyeli kiracısı tarafından öldürülmesinin ardından başlayan gerginlik kentin bazı mahallelerinde devam ediyor.
Serinevler Mahallesi’nde Suriye plakalı bir otomobile saldıran öfkeli vatandaşlar, otomobili kullanılamaz hale getirdi. Polisle karşı karşıya gelen vatandaşlar, polis ekiplerine torpil attı. Çevik kuvvet ekipleri ise öfkeli kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı.
Polis ekipleri, vatandaşları evlerine dönmeleri ve gerilimi artırmamaları konusunda uyardı. Çok sayıda çevik kuvvet ekibinin sevk edildiği mahallede, polis ekiplerine zorluk çıkaran birkaç vatandaş gözaltına alınırken, vatandaşların kullanılamaz hale getirdiği Suriye plakalı otomobil, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Gerilimin artmaması için polis ekipleri, gerginliğin çıkma ihtimali olan mahallelerde güvenlik önlemlerini artırdı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<