Süs tavukları ve güvercinlerin bulunduğu çatı katında yangın paniği

Bursa'nın İnegöl İlçesine Bağlı Mahmudiye Mahallesi 1.işletme Sokak Bulunan Bir İşyerinin Çati Katında Çikan Yangında Korku Dolu Anlar Yaşandı. Çati Katında Bulunan Tavuk Ve Güvercinler İse Yanmaktan Son Anda Kurtarıldı. Söndürme Çalişmalarinin Ardından Bazı Tavuk Ve Güvercinlerin Telef Olduğu Ortaya Çikti.

11 Kasım 2019 Pazartesi 14:23 2020-04-12 12:50:01
Süs tavukları ve güvercinlerin bulunduğu çatı katında yangın paniği

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir iş yerinin çatı katında çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Çatı katında bulunan tavuk ve güvercinler ise yanmaktan son anda kurtarıldı. Söndürme çalışmalarının ardından bazı tavuk ve güvercinlerin telef olduğu görüldü.

banner380

Mahmudiye Mahallesi 1. İşletme Sokakta yangın çıktı. Ömek Akta’ya ait iş yerinin çatı katında süs tavuklarında olduğu ve güvercinlerin bulunduğu yerde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Dumanları fark eden firma çalışanları durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekipler gelene kadar vatandaşlar çatı katında bulunan hayvanları kurtarmak için zamanla yarıştı. Kafesler içeresinde olan hayvanlar tek tek kurtarılarak aşağı indirildi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede alevleri söndürdü. Bazı kuş ve tavuklar telef oldu. İçerde bulunan hayvanların değerlerinin 50 TL olduğu öğrenildi. Yangınla alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 12.04.2020 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<