banner359

Taburcu oldu, hakim karşısına çıktı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde geçtiğimiz hafta meydana gelen ve 4 kişinin ölümü ile sonuçlanan trafik kazasına neden olan ve kazada yaralanarak hastanede tedavi altına alınan kamyon sürücüsü, hastaneden taburcu edildikten sonra jandarma...

13 Aralık 2016 Salı 20:06
Taburcu oldu, hakim karşısına çıktı
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde geçtiğimiz hafta meydana gelen ve 4 kişinin ölümü ile sonuçlanan trafik kazasına neden olan ve kazada yaralanarak hastanede tedavi altına alınan kamyon sürücüsü, hastaneden taburcu edildikten sonra jandarma tarafından gözaltına alındı. Kamyon sürücüsü çıkarıldığı mahkemece taksirle adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Orhangazi’de geçtiğimiz hafta salı günü akşam saatlerinde bir kamyonun karşı şeride geçerek hafif ticari araca çarpması sonucu 3’ü kardeş, 4 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan kamyon sürücüsü Ahmet Ahmetoğlu (53), hastanedeki tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından hakkında gözaltı kararı verilen Ahmet Ahmetoğlu, Orhangazi jandarma ekipleri tarafından taburcu edildiği hastanede gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edildi
Karşı şeride geçen ve 4 kişinin ölümüne neden olan kamyon sürücüsü Ahmet Ahmetoğlu, jandarmadaki işlemlerinin ardından Orhangazi Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarıldı. Ahmet Ahmetoğlu, taksirle adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3’ü kardeş 4 kişi hayatını kaybetmişti
Feci kaza geçtiğimiz hafta salı günü akşam saat 20.00 sıralarında Orhangazi-Bursa karayolu, Orhangazi Küçük Sanayi Sitesi Kavşağı yakınlarında meydana gelmişti. Bir kargo şirketine ait Ahmet Ahmetoğlu (53) idaresindeki 16 YR 766 plakalı kamyon, henüz belirlenemeyen bir sebeple kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Bu esnada karşı şeritten gelmekte olan Mehmet Murat Durdu (34) idaresindeki 27 SY 121 plakalı hafif ticari bir araca çarpan kamyon, aracı altına alarak yaklaşık 50 metre sürükledi. Kazada hafif ticari araçta bulunan sürücüsü Mehmet Murat Durdu ile birlikte ağabeyleri Mustafa Durdu (33), Ercan Durdu (37) ve arkadaşları Murat Küçükoğlu (31) olmak üzere toplam 4 kişi hayatını kaybetmiş, kamyon sürücüsü Ahmet Ahmetoğlu ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<