banner359

Tam 47 Işçi Zehirlendi

Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde bir iş yerinde, yedikleri öğle yemeğinden zehirlendikleri sanılan 47 işçi, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde bir iş yerinde öğle yemeğinde...

26 Aralık 2014 Cuma 15:45
Tam 47 Işçi Zehirlendi
Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde bir iş yerinde, yedikleri öğle yemeğinden zehirlendikleri sanılan 47 işçi, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde bir iş yerinde öğle yemeğinde tavuk, pilav ve cacık yiyen işçilerin baş dönmesi ve karın ağrısı şikayeti olduğu öğrenildi. Olay yerine ilk olarak UMKE ekibi ve bir ambulans gönderilirken, zehirlenme şüphesi olan işçilerin sayısında artış olduğu bildirildi. Sayının artması nedeniyle 47 işçi, işçi servisi ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
İşçilerin tedavi altına alındığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<