banner359

Tank ve zırhlı araçlar bölgeden ayrıldı

Şah Fırat Operasyonu öncesinde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Mürşitpınar sınırına sevk edilen tank ve zırhlı araçlar bölgeden ayrıldı. Şah Fırat operasyonu öncesi çevre illerden çok sayıda özel birlik, zırhlı araç ve tank Mürşitpınar...

23 Şubat 2015 Pazartesi 14:38
Tank ve zırhlı araçlar bölgeden ayrıldı
Şah Fırat Operasyonu öncesinde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Mürşitpınar sınırına sevk edilen tank ve zırhlı araçlar bölgeden ayrıldı.
Şah Fırat operasyonu öncesi çevre illerden çok sayıda özel birlik, zırhlı araç ve tank Mürşitpınar sınırına koşullandırılmıştı. Süleyman Şah Türbesi’nin nakli Saygı Karakolu’ndaki personelin tahliyesi için yapılan operasyonun ardından birlikler, Suruç’taki Piyade taburuna çekilmişti. Tanklar tırlarla, cephane ve birlikler ise askeri araçlarla, Suruç’tan ayrıldı. Tankları taşıyan TIR’lar, dar ilçe sokakları nedeniyle seyir etmekte zorlanırken, Suruçlular ise sevkiyatı ilgiyle izledi. Kimisi askeri sevkiyatı cep telefonlarına kaydetti.
Öte yandan sevkiyatı yapılan birlikler ile zırhlı araç ve tankların kendi birliklerine gönderildiği öğrenilirken, Mürşitpınar Sınır Kapısı-Suruç arasındaki askeri ve sivil ambulansların hareketliliği dikkat çekti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<