banner359

Tarihi Köşkte Yangın

İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan 155 yıllık Peterson Köşkü alevlere teslim oldu. Yangın, saat 04.00 sıralarında Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan köşkte çıktı. Alevleri gören çevredeki vatandaşlar, itfaiye ve polis ekiplerine haber...

30 Aralık 2014 Salı 08:50
Tarihi Köşkte Yangın
İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan 155 yıllık Peterson Köşkü alevlere teslim oldu.
Yangın, saat 04.00 sıralarında Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan köşkte çıktı. Alevleri gören çevredeki vatandaşlar, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yarım saatlik çalışma sonucu alevleri söndürdü. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanan olmazken tarihi köşkte hasar meydana geldi. İzmir’in Levanten köşklerinden biri olan Peterson Köşkü İngiliz tacirlerden John Peterson tarafından 1859 yılında yaptırılmıştır. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<