banner359

Tarlaya giderken traktörün altında kaldı

Bursa’nın İznik ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü yaralı olarak kurtuldu.Kaza, İznik ilçesinin Göllüce köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tarlasına gübre atmak için kullandığı traktörün hakimiyetini kaybeden...

22 Ocak 2017 Pazar 15:01
Tarlaya giderken traktörün altında kaldı

Bursa’nın İznik ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü yaralı olarak kurtuldu.

Kaza, İznik ilçesinin Göllüce köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tarlasına gübre atmak için kullandığı traktörün hakimiyetini kaybeden Z.B. (32), devrilen traktörün altında kaldı. Z.B., cep telefonu ile ailesini arayarak haber verdi. Olay yerine gelen yakınları tarafından çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, yaralı sürücüyü İznik Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. İlk müdahalesinin ardından hava ambulansı ile Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Z.B.’nin kolunda ve belinde kırıklar olduğu tespit edildi.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<