banner359

Tem’de Feci Kaza: 2 ölü, 1 Yaralı

TEM Otoyolu’nda bariyerlere çarparak takla atan otomobilin sürücüsü ve yanında bulunan kadın araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti. Kazada araçta bulunan Azeri bir kadın ise yaralandı.Kaza, sabah saat 06.30 sıralarında TEM Otoyolu Edirne...

15 Ağustos 2014 Cuma 09:18
Tem’de Feci Kaza: 2 ölü, 1 Yaralı
TEM Otoyolu’nda bariyerlere çarparak takla atan otomobilin sürücüsü ve yanında bulunan kadın araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti. Kazada araçta bulunan Azeri bir kadın ise yaralandı.
Kaza, sabah saat 06.30 sıralarında TEM Otoyolu Edirne istikameti Tekstilkent sapağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Edirne istikametinde seyir halinde olan 34 HZ 2692 plakalı otomobilin sürücüsü Alper Alkaya, aracın kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobilde sürücü Alper Alkaya ve üzerinden kimlik çıkmayan bir kadın sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede sürücü ve araçta sıkışan kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Araçta sıkışan Azerbaycan uyruklu Arzu Abduleyeva ise itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden Alper Alkaya’nın özel bir kargo şirketinde yönetici olduğu ifade edildi. Polislerin yaptığı incelemede bir zarf içerisinde yaklaşık 7 bin lira nakit para bulunduğu görüldü. Kaza yapan otomobilin Alper Alkaya’nın yönetici olduğu kargo şirketine ait olduğu öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<