banner359

Terör Propagandasına Şafak Baskını

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yaşayan Suriye asıllı 3 genç, sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.Terörle mücadele ekipleri, bir süredir sosyal medya hesaplarını...

15 Nisan 2016 Cuma 12:16
Terör Propagandasına Şafak Baskını
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yaşayan Suriye asıllı 3 genç, sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.
Terörle mücadele ekipleri, bir süredir sosyal medya hesaplarını takibe aldığı 3 kişinin Orhangazi’de Arapzade, Camikebir ve Hürriyet mahallelerindeki ikametlerine sabah saat 05:00 sıralarında operasyon yaptı. 23 yaşındaki A.M, 18 yaşındaki M.A. ile 26 yaşındaki S.E. gözaltına alındı. Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen şahıslar, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Suriyeli oldukları belirlenen 3 gencin savcılıktaki ifadeleri hakkında açıklama yapılmadı. Sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yapmak ve cumhurbaşkanına hakaret etmekle suçlanan şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<