banner359

Terör yandaşları yine durmadı: 6 yaralı

Erzurum’da polisle çatışan terör örgütü yandaşları ortalığı savaş alanına çevirdi. Çıkan olaylarda 6 kişi yaralandı. Erzurum’da bugün Ege Üniversitesi’nde öldürülen ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı...

22 Şubat 2015 Pazar 19:15
Terör yandaşları yine durmadı: 6 yaralı
Erzurum’da polisle çatışan terör örgütü yandaşları ortalığı savaş alanına çevirdi. Çıkan olaylarda 6 kişi yaralandı.
Erzurum’da bugün Ege Üniversitesi’nde öldürülen ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılındı. Namazın ardından bir grup vatandaş Cumhuriyet Caddesi’nde yürüyüş yaptı. DBP İl Teşkilatı’nın bulunduğu Yakutiye ilçesi Mahallebaşı semtinde ise bir grup terör örgütü yandaşı polisle çatıştı. Güvenlik tedbiri alan polise taş ve sopalarla saldıran 200’e yakın terör örgütü yandaşı, bazı yerleri ateşe verdi. Olayların büyümesi üzerine polis plastik mermiyle ateş açarak, gruba TOMA aracıyla müdahalede bulundu. Çıkan olaylarda 6 kişi yaralanırken, bazı gazeteciler de örgüt yandaşları tarafından tartaklanarak fotoğraf makineleri ve kameraları gasp edilmeye çalışıldı. Çevik kuvvet ekipleri Mahallebaşı semtinde güvenlik tedbirlerini sürdürürken, ara sokaklara kaçan örgüt yandaşları özellikle çocukları ön saflara sürerek taşlı saldırılarına devam ediyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<